Laddar

Dagens visdom

Ett mynt har alltid två sidor. Mynttvåan säger att du söker jämnvikt och balans genom samarbete och för att uppnå ekonomisk trygghet. Det gäller nu att ha en övergripande blick över allt som händer och sker.

Kan innebära att du kommer ha många bollar i luften, men det är också möjligt att du kommer att vandra längs två vägar samtidigt. Ditt liv står under ständig förändring, vilket får dig att växa enbart genom att du går utanför din trygga zon. Låt denna förvandling och utveckling ske, men försök ha en övergripande blick över saker och ting. Kanske överväger du något, och kan därför ha svårt att veta vad du vill samtidigt som det kommer vara omöjligt att avvakta. Saker är på gång, förändringar i ditt liv visar på utveckling och olika valsituationer. Och här krävs att du är flexibel och anpassar dig på bästa smidigaste sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *